Tuesday 8 September 2009

Echipa medicala HDC

ACESTIA SUNTEM NOI, ECHIPA HDC MEDICAL TRICHOLOGY CENTRE.
SUNTEM CEI CARE ITI OFERA CEL MAI BUN REZULTAT IN TRANSPLANTUL DE PAR.




TRANSPLANTUL DE PAR ESTE MAI MULT O ARTA DECAT PURA STIINTA. ESTE ARTA CARE VA AJUTA SA CAPATATI DIN NOU INCREDERE IN SINE, IN IMAGINEA PROPRIE.

Daca sunteti interesat sa efectuati un transplant de par la Clinica HDC luati legatura cu reprezentantul nostru pentru pacientii din Romania, Vali Avram la adresa vali@hdc.com.cy sau hdc_cy@hotmail.com

2 comments:

  1. Rezultatele bune ale clinicii sunt eclipsate de metodele fara scrupule ale lui Vali Avram de a racola clienti cu orice pret. Clinica HDC are rezultate bune, ca si alte clinici de acelasi profil. Insa preturile sunt cu 500 600% mai mari. Cautand pe internet pareri ale celor care si-au facut un transplant de par, veti gasi si alte alternative mult mai convenabile. Ceea ce Vali Avram ascunde cu buna stiinta.

    ReplyDelete
  2. Inainte de a folosi cuvinte acuzatoare va rog sa consultati DEX-ul. Aceste " metode fara scrupule" ar fi..........? Dati un exemplu inainte de a acuza pe cineva.
    Prin publicitatea agresiva pe care o fac si marile companii nu cred ca se intelege "racolarea" cuiva. Conform DEX a racola= A recruta pe cineva pentru o anumită activitate (reprobabilă) atrăgându-l prin promisiuni, presiuni. Ori persoanele care-si fac operatiile de implant de par sunt clienti care platesc un serviciu pentru care au o garantie.
    In primul rand nu v-a bagat nimeni mana in buzunar sau va furat ceva. Ceea ce numiti Dvs "fara scrupule" de fapt se numeste o tehnica de vanzare a "produsului", in cazul de fata " produsul" fiind o interventie chirurgicala pt transplant de par.
    Pentru ofertele de pe internet fiecare este liber sa-si cheltuiasca banii cum vrea. Serviciul bine facut costa.
    Preturile sunt pentru cei care-si permit un serviciu de calitate.
    Cred ca aceste "alternative mult mai convenabile" de care spuneti va duc in final tot la aceleasi preturi ca si la clinica HDC. Clinica HDC garanteaza pentru rezultatele sale.

    ReplyDelete